Auto Portal - Vijesti
Vijesti
HYUNDAI IMA NAJBRŽI RAST VRIJEDNOSTI MARKE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 07 Siječanj 2011

Image

Hyundai Motor Company, najbrže rastuća marka u autoindustriji, u 2010. godini zabilježila je i najveći rast vrijednosti, veći za čak 9,3% u odnosu na godinu prije. Na ljestvici Best Global Brands (najboljih svjetskih marki), Hyundai Motor Company u 2010. godini ponovno bilježi rast. Osim što je najbrže rastuća marka u automobilskoj industriji, značajno je i povećana vrijednost marke i to za čak 9,3%. Rezultat je tim vrjedniji, što je općeniti industrijski prosjek tek 2,8%. Također, na ljestvici „Top 100 Best Global Brands“, Hyundai se u posljednjih šest godina popeo sa 84. na 65. mjesto.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 05 Siječanj 2011 )
Opširnije...
 
MOTORNA ULJA VALVOLINE U NOVOM PAKIRANJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 06 Siječanj 2011
Image

Velika novost u ponudi vrhunskih motornih ulja Valvoline je atraktivno i ergonomično pakiranje premium motornih ulja, u koje je utkano 140 godina neprestanog razvoja. Dizajnerske inovacije uključuju ergonomične kantice, koje olakšavaju rukovanje i ulijevanje, sa svjetlijim bisernim bojama, radi osvježavanja imidža. Povećane su oznake privlačnije oblikovane, a reljefne biserne boje čine kantice uočljivijima, kako bi privukle pozornost korisnika te olakšale izbor pravog proizvoda. S tim unapređenjima kupci mogu biti sigurni da kupuju originalan proizvod vrhunske kvalitete, koji nudi pravu vrijednost za uložen novac.
Zadnja Promjena ( Srijeda, 05 Siječanj 2011 )
Opširnije...
 
OPEL AUTO WILL SERVIS PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 05 Siječanj 2011
Image

Nedavno objavljeni prodajni rezultati za 2010. godinu, po kojima su Opel kao marka i Astra kao model, kao gotovo svakog mjeseca u posljednjih šest godina na vrhu domaćeg tržišta, uz tržišni udio od 12,17 posto, potvrdila je da automobili sa znakom munje na prednjoj maski nude najviše za uložen novac, ali i visoku kvalitetu postprodajnih i servisnih aktivnosti. Među najzaslužnijima za takve rezultate je tvrtka Auto Will, najvažniji pojedinačni distributer Opelovih vozila, koja ove godine slavi 40 godina postojanja.
Zadnja Promjena ( Srijeda, 05 Siječanj 2011 )
Opširnije...
 
MAZDA RX-8, JEDINI SERIJSKI WANKEL AUTOMOBIL VIŠE SE NE PRODAJE U NJEMAČKOJ PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 05 Siječanj 2011

Image

To je odista jedna jako tužna vijest za ljubitelje rotacijskog motora, odnosno wankel motora. Mazda je krajem 2010. godine obustavila prodaju na njemačkom tržištu automobila Mazda RX-8 koja koristi wankel motor. Razlog tom nepopularnom potezu je ekologija i novi sve oštriji zakoni i norme o ispušnim plinovima (Euro 5), a koje wankel motor na sadašnjem stupnju razvoja ne može ispuniti. Mazda RX-8 je specifičan sportski 2+2 sportski kupe koji ima četvora vrata koja se otvaraju nasuprotno, ali odlazi u povijest i radi društvo ostalim wankel automobilima koje Mazda više ili manje uspješno proizvodi, kao jedini svjetski proizvođač velikoserijskih automobila, još od 1971. godine.

Zadnja Promjena ( Subota, 08 Siječanj 2011 )
Opširnije...
 
VOLKSWAGEN JE ZAŠTITNI ZNAK OČUVANJA PRIRODE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 04 Siječanj 2011
Image

Ugroženost raznolikosti vrsta pored klimatskih promjena pripada među najveće izazove našeg vremena. Volkswagen je u godini međunarodne raznolikosti vrsta 2010. povećao svoj angažman u zaštiti prirode i ugroženih vrsta diljem svijeta. U središtu međunarodne godine biološke raznolikosti je bila konferencija o zaštiti prirode Ujedinjenih naroda (COP 10), koja se održala u studenom u japanskom gradu Nagoya. Sudionici, a među njima i Volkswagen kao član inicijative 'Biodiversity in Good Company', su se složili oko dugoročnih ciljeva zaštite prirode i oko toga da se zaustavi biološko piratstvo.
Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 03 Siječanj 2011 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 6 - 10 od 2898
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL