Auto Portal - Vijesti
Vijesti
OD POČETKA 2011. U NJEMAČKOJ U PRODAJI NOVO BENZINSKO GORIVO E10 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 31 Prosinac 2010

Image

Njemački auto klub ADAC objavio je podatak da je u Njemačkoj na cesti oko 90 posto registriranih vozila s benzinskim motorima već tvornički spremno za upotrebu novog goriva E10, a da vlasnici preostalih 10 posto automobila s benzinskim motorom koji ne smije za pogon koristiti gorivo E10 a koje u sebi ima 10 posto bio-etanola, moraju biti izuzetno pažljivi, jer njihovim motorima ovo gorivo može prouzročiti ozbiljne kvarove.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 30 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
FOTO PRESRETAČ BY ROMEO IBRIŠEVIĆ PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 30 Prosinac 2010

Image

Za sigurnost cestovnog prometa iznimno su važni prometni znakovi. S vremenom i oni dotrajavaju te ih treba obnavljati, odnosno izmijeniti. Kako to izgleda u praksi (slika govori više od tisuću riječi), pogledajte na snimkama našeg proslavljenog fotorepportera Romea Ibriševića...

Zadnja Promjena ( Srijeda, 29 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
UZ AUTOPORTAL U NOVU 2011. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 29 Prosinac 2010

Image

Drage naše čitateljice i čitatelji!

Dovezli smo se eto i na sam kraj ove 2011. godine. Kao i svaka 'stara' godina na izmaku donijela je svima nama loših, ali i dobrih trenutaka. Jednostavno jedno bez drugoga ne može, ali se ipak nadamo da su svi imali više dobrih trenutaka.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 02 Siječanj 2011 )
Opširnije...
 
MINI HONDA DOLAZI U INDIJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 29 Prosinac 2010

Image

Očito da je pojava malog super jeftinog automobila Tata Nano u Indiji pokrenula velike svjetske automobilske proizvođače iz dugotrajnog zimskog sna, te su najednom uvidjeli kako veliko i neiskorišteno tržište im se naglo otvara. Poslije indijskog originala, automobila Tato Nano, koji je ponio titulu najjeftinijeg automobila na svijetu, u ovoj godini već je velik broj svjetskih automobilskih proizvođača pripremio i isplanirao novi mini automobil za indijsko tržište koje će se u pravilu i proizvoditi u Indiji i prodavati isključivo na tom tržištu. Ovu politiku slijedi i japanski proizvođač Honda koji je pripremio minijaturni automobil koji će se proizvoditi u Indiji i prodavati isključivo u Indiji. Honda je ovaj projekt minijaturnog automobila realizirala zajedno sa tvrtkom Siel Limited iz Indije. Osim ovog mini automobila, Honda za indijsko tržište priprema i drugi model koji će biti veći od ovog na fotografiji i koji će pripadati maloj kompaktnoj klasi, odnosno veličine kao što je Toyota Yaris.

Zadnja Promjena ( Utorak, 28 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
VOLKSWAGEN NEW BEETLE LIMO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 29 Prosinac 2010

Image

Iz SAD-a, a otkuda drugdje, došla je vijest o još jednoj preradi serijskog automobila u produženu limuzinu. Ovaj put prerađena je nova VW Buba koja je značajno produžena dodavanjem još po jednih vrata na boku, te središnji dio koji nema vrata. U odnosu na serijski Beetle duži je međuosovinski razmak, dok su prevjesi karoserije sprijeda i straga ostali isti. Produžena VW New Beetle Limousine ima unutrašnjost uređenu za američko poimanje vrhunskog luksuznog prijevoza VIP osoba, te je uz kožna sjedala putnicima na raspolaganju najmodernija zabaljačka elektronika i minibar. Zanimljivo u ovoj preradi je to da je zadržan originalan VW 2,0-litreni četverocilindrični motor u kombinaciji s automatskim mjenjačem sa četiri stupnja prijenosa. Produžena VW New Beetle Limousine je unikatni primjerak koji se na eBayu prodaje po cijeni od 45.000 dolara.

Zadnja Promjena ( Utorak, 28 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 16 - 20 od 2898
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL