Auto Portal - Vijesti
Vijesti
MAZDA NA INTERNETU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 03 Studeni 2007


Za novi model Mazdu2, Mazda je kreirala posebnu web stranicu. Svi zainteresirani mogu saznati apsolutno sve što ih zanima o Mazdi2. Uz podatke o opremi i tehničke specifikacije, posjetitelji mogu saznati sve o sigurnosti, performansama, funkcionalnoj unutrašnjosti i savršenoj formi Mazde2. Uz mogućnost gledanja zabavnih filmića i TV reklame, stranica ima i neke posebnosti. Zainteresirani se mogu predbilježiti za test vožnju, naručiti brošuru na kućnu adresu ili se pribilježiti na mailing listu za dobivanje novosti. Više informacija potražite na adresi www.mazda2.com.hr/forma

(dvk)

 
AKCIJA FORD HUDAN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 03 Studeni 2007


Ford Hudan, ovlašteni trgovac i serviser Fordovih vozila, u ponudi ima dva iznimno zanimljiva modela kompaktne i niže klase. Focus Reflex, s osnovnim motorom 1.4 16V snage 80 KS, četiri zračna jastuka, servouređajem ABS-om klimom, radio/CD uređajem, daljinskim centralnim zaključavanjem te prednjim električnim staklima i retrovizorima stoji 99.000 kn. U prodajnoj akciji kupnjom Focusa dobivaju se na poklon 4 zimske gume s naplatcima.

Opširnije...
 
GOSPODARSKI AUTOMOBIL 2008. GODINE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 03 Studeni 2007


Kao jedan od vodećih sudionika na tržištu lakih gospodarskih vozila i zahvaljujući paleti inovativnih modela koji precizno odgovaraju na zahtjeve korisnika, Citroën iznova jača svoj položaj s izborom modela Jumpy za laki gospodarski automobil 2008. godine. Tijekom novinarskih dana na Salonu u Amsterdamu Žiri sastavljen od specijaliziranih novinara predstavnika 20 europskih zemalja proglasio je Citroën Jumpy 'Gospodarskim automobilom  2008. godine'. Citroën Jumpy osvojio je 108 bodova od mogućih 140, ostavivši daleko iza sebe druge kandidate.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 2896 - 2898 od 2898
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL