Auto Portal - Vijesti
Vijesti
PRODANO REKORDNIH 58,9 MILIJUNA AUTA, 24 POSTO VIŠE NEGO LANI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 28 Prosinac 2010

Image

Na globalnoj razini kriza je prošlost, u to više nitko ne sumnja (nažalost kod nas još ne). Prema procjenama koje je objavio Center Automotive Research (CAR), u ovoj je godini u svijetu prodano ukupno 58.929.000 novih automobila, najviše u povijesti. U prošloj je godini bilanca zaključena sa 47.448.669, u 2009. sa 55.756.604, a u dosad rekordnoj 2007. prodano je 56.854.836 novih automobila. Ove je godine najviše prodano u SAD-u - 11,5 milijuna, što početkom godine nitko nije mogao slutiti. Na drugom je mjestu Kina, sa 11,4 milijuna, koja je i najzaslužnija za rekordan rezultat.

Zadnja Promjena ( Utorak, 28 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
OSVOJITE 5 LITARA MOTORNOG ULJA VALVOLINE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010

Image

Poštovani čitatelji!
S obzirom na nadolazeće blagdane, nudimo priliku da osvojite krasan dar. Najkorisniji član našeg Foruma koji će se istaknuti u svojem sudjelovanju u radu Foruma, što ocjenjuje uredništvo i moderatori Foruma, dobiti će 5 litara Valvoline motornog ulja koje koristi u motoru svog automobila. Posjetite Forum i pokažite da ste najkorisniji član Foruma do kraja ovog mjeseca koji će se najbolje iskazati u pomoći drugim korisnicima dobrim i korisnim savjetima. Nagradu osigurava tvrtka Val-int Maziva d.o.o., ovlašteni Valvoline distributer za Hrvatsku. Ponuda traje do kraja 2010. godine, a mogu sudjelovati samo korisnici Foruma iz Hrvatske.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
PETROL OTVORIO NOVI BENZINSKI SERVIS PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010

Image

Ove 2010. godine Petrol je puno pažnje posvetio obnovi svojih benzinskih servisa, a prije svega izgradnji novih, kako u Sloveniji, tako i na stranim tržištima. Ovog je tjedna tako počeo raditi i novi benzinski servis u Istri, u gradu Pazinu. Najkvalitetniji naftni derivati, uključujući i autoplin (LPG), loživo ulje, širok izbor trgovačke robe, plinske boce i ulaznice za razne događaje svakodnevnica su u ponudi Petrolovih postaja. Gosti će se u Pazinu moći i okrijepiti u novom kafiću. Nova benzinska postaja otvorena je od 5 sati ujutro do 23 sata navečer.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
NOVA VOLVO OCEAN RACE ONLINE IGRA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010

Image

Fanovi mogu odahnuti. Iščekivanju nove Volvo Ocean Race igre je kraj. Izuzetno popularna online igrica stiže u novom izdanju nakon što su organizatori slavne svjetske regate potpisali novi ugovor s tvorcem igrice – tvrtkom UnitedGames. Nova igra bit će veća i bolja od prijašnje s potpuno novim mogućnostima i unaprijeđenim tehničkim elementima. Više od 200.000 igrača sudjelovalo je u igri tijekom posljednje Volvo Ocean Race utrke, a ukupni pobjednik bio je nizozemski igrač Powerof7, čiji je trud nagrađen novim Volvom C30.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
KAZNE U EUROPI ZA RAZGOVOR MOBITELOM TIJEKOM VOŽNJE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010

Image

Hrvatski vozači naveliko i u svakoj prilici razgovaraju mobitelom tijekom vožnje i pri tome zanemarivo mali broj ljudi koristi hand-free uređaj koji zakon jedini priznaje i dozvoljava razgovor mobitelom tijekom vožnje samo ako se koristi taj uređaj. Kazna za razgovor mobitelom tijekom vožnje, a bez hands-free uređaja, kažnjiva je i u Europi. Pri tom je raspon novčanih kazni od 35 pa čak do 624 eura. Najniža novčana kazna je u Francuskoj i iznosi 35 eura, a potom slijede Poljska sa 55, Švicarska sa 66 eura, Danska sa 67 eura i Luxemburg sa 74 eura. Druge države imaju znatno oštrije kriterije i znatno više novčane kazne za isti prekršaj. Tako je u Austriji kazna od 50 eura na više, u Belgiji od 100 eura na više, a u Španjolskoj od 91 do 300 eura. Uvjerljivo najveće kazne su u Italiji i kreću se od 155 pa čak do 624 eura.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 26 - 30 od 2898
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL