Auto Portal - WRC
WRC
RALLY V. BRITANIJA - NAJAVA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 30 Studeni 2007

Image
Marcus Grönholm ovog će vikenda na Rallyju Velika Britanija odraditi posljednje natjecanje u veličanstvenoj karijeri, na kojem će pokušati osvojiti treći naslov svjetskog prvaka (uz 2000. i 2002). Bit će to jubilarni 150. nastup jednog od najvećeg relijaša u povijesti, koji uoči odlučujućeg nastupa ne stoji baš nabolje... Naime, Finac nije slavio na čak četiri posljednja rallyja, zbog čega Sebastian Loeb uoči dvoboja po brdima i dolinama Walesa ima velikih 6 bodova prednosti.

Zadnja Promjena ( Subota, 01 Prosinac 2007 )
Opširnije...
 
RALLY IRSKA: GRÖNHOLM ODUSTAO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 18 Studeni 2007

Image
Uvjerljivom pobjedom na inauguralnom Rallyju Irska, Sebastian Loeb je uoči posljednjeg ispita sezone u šumama Walesa (30. XI – 2. XII) preuzeo vodstvo u ukupnom redoslijedu. Tako Francuz sada ima velikih šest bodova više od Marcusa Grönholma (110 – 104), koji je već prvoga dana (na četvrtom brzincu) prebrzo ušao u jedan zavoj i bočno udario u zidić, nakon čega je morao odustati.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 18 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
PEUGEOTU PRVI NASLOV U IRC-U (INTERNATIONAL RALLY CHALLENGE) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 01 Studeni 2007

Image
U subotu je Peugeot ostvario prvi naslov u IRC-u, nakon dvostruke pobjede dva 207 Super 2000 na reliju Valais. Unatoč trećoj ovogodišnjoj pobjedi Nicolasa Vouilloza, naslov pobjednika u kategoriji vozača odnio je njegov timski kolega Enrique Ojeda. Tri Peugeota 207 Super 2000 krenula su sa starta osme i predzadnje utrke International Rally Challengea.

Zadnja Promjena ( Utorak, 13 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 11 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 51 - 53 od 53
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL