Auto Portal - Za volanom
Za volanom
NOVA ŠKODA FABIA COMBI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 26 Studeni 2007

Image
Novu generaciju Škode Fabia Combi vozili smo premijerno tijekom dva dana u Hrvatskoj u okolici grada Splita. To je bila prva svjetska prezentacija novog automobila ikada održana u Hrvatskoj. Škoda Auto širom svijeta je prodala ukupno više od 640.000 modela Fabia Combi prve generacije. Takav uspjeh rezultat je visoke kvalitete izrade, skladnog izgleda i promišljene izvedbe, s velikim i praktičnim prtljažnim prostorom, a istovremeno uzornim komforom.

Zadnja Promjena ( Utorak, 11 Prosinac 2007 )
Opširnije...
 
EKSKLUZIVNO: NOVU ŠKODU SUPERB2 VOZILI SMO PRETPREMIJERNO U AMERICI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 06 Studeni 2007

Image
Prošli tjedan naš je kolega novinar suradnik u društvu samo 28 novinara iz cijelog svijeta prisustvovao pretpremijernim vožnjama novog automobila Škoda Superb u Death Valley (Dolini smrti) u Kaliforniji (SAD). Tako smo prvi i jedini iz Hrvatske vozili novi adut visoke klase iz Češke koji na tržište dolazi početkom 2008. godine.

Zadnja Promjena ( Subota, 10 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
HYUNDAI SUV AVANTURA U OTOČCU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 03 Studeni 2007


Hyundai auto Zagreb održao je prezentaciju Hyundai SUV modela. Druženje s Hyundai SUV gamom ove se godine održalo po treći puta, pa se može reći da se radi o tradicionalnom Hyundaijevom predstavljanju modela iz ovog sve popularnijeg segmenta. Santa Fe i Tucson, iako poznati hrvatskim kupcima, još uvijek mogu iznenaditi svojom kvalitetom, pouzdanošću i prepoznatljivom Hyundaijevom trajnošću.

Opširnije...
 
MAZDA6: VOZILI SMO NOVI BESTSELLER IZ HIROŠIME PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 11 Listopad 2007

Image
Vozili smo novu Mazdu6 na auto-motodromu Euro Ring pored Budimpešte. Kratka staza i kratke vožnje bile su dovoljno duge tek toliko da utažimo veliku žeđ jednom čašom vode, ali žednom je i to neki put dosta. Za prvo kratko upoznavanje sasvim dovoljno, jer prvo služeno predstavljanje Mazde s mogućnošću vožnje ionako je izvedeno na predserijskim automobilima, što znači da automobili i pored visokog stupnja završne obrade i izrade nemaju sve detalje napravljene onako kako će to biti kada krene serijska proizvodnja.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 05 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO OPEL ASTRU SEDAN SA ČETVORA VRATA U TURSKOJ PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 05 Listopad 2007

Image
Vozili smo na jugu Turske u okolici grada Antalya na samoj obali Sredozemnog mora novi automobil Astru Sedan, najnoviju Opelovu zvijezdu u ponudi Astre. Dugačke pješčane plaže s vrhunskim hotelima podsjetile su nas na vruće domaće ljeto, jer smo sa temperature od oko 12 stupnjeva iz aviona izašli na čistih plus 30 i doživjeli pravi toplinski šok. I dok kod nas hotele zatvaramo, ovdje se radi punom parom, a hoteli su... to tek treba vidjeti, a ima ih za svaki džep. No, vratimo se onomu zbog čega smo i došli u toplu Tursku - Opel Astri Sedan.

Zadnja Promjena ( Utorak, 06 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 11 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 51 - 55 od 55
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL