Auto Portal - Za volanom
Za volanom
VOZILI SMO PEUGEOT 3008 U OKOLICI DUBROVNIKA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 27 Travanj 2009

Image

Prvi put u povijesti Peugeot je organizirao svjetsku međunarodnu prezentaciju svog novog modela automobila u Hrvatskoj. Od 6.4. do 8.5.2009. godine oko 950 specijaliziranih automobilskih novinara iz 50 zemalja iz Europe i svijeta došlo je testirati i na prve vožnje u okolicu Dubrovnika. Tijekom pet tjedana Dubrovnik i njegova okolica bili su središte svjetske automobilske industrije, a premijerno im je predstavljen novi automobil Peugeot 3008 Crossover. Na testnoj ruti dugačkoj više od 200 km, na relaciji Dubrovnik – Trstenik (poluotok Pelješac) priliku za upoznavanjem sa novim Crossover adutom Peugeota imala je i ekipa novinara www.autoportal.hr .

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 04 Svibanj 2009 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO KIA SOUL URBANI CROSSOVER PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 16 Oľujak 2009

Image

Sjećate li se koncepata Burner, Diva i Searcher koji su 2008. godine premijerno predstavljeni na ženevskom automobilskom sajmu? Raskošnih oblika i funkcionalnih unutrašnjosti, zaslužili su brojne pohvale i probudili zavist konkurencije. Kia Motors, korejski proizvođač automobila za mlade u duši, ovih dana na tržište lansira serijski model koji se temelji na uspješnim konceptima. Urbani crossover Soul samouvjereno stiže s 5-godišnjim jamstvom bez ograničenja kilometara.

Zadnja Promjena ( Utorak, 31 Oľujak 2009 )
Opširnije...
 
SUBARU IMPREZA DIZEL DOŠLA U HRVATSKU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 26 Veljača 2009

Image

Subaru Italija i njen partner u Hrvatskoj, tvrtka Eurorent, predstavili su hrvatskim novinarima Subaru Imprezu Dizel na odista visokom nivou, na Sljemenu, samom vrhu Medvednice uz radijsko-televizijski odašiljač koji je postavljen na 1035 metara nadmorske visine. Kako to i priliči Subaru marki poznatoj po legendarnom 4x4 pogonu, ambijent je bio okružen popriličnom količinom snijega, a novinarima su društvo u restoranu i na samom vrhu činili hrvatski reprezentativci u skijanju koji se pripremaju i treniraju za nastavak utrka u Svjetskom skijaškom kupu.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 02 Oľujak 2009 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO NOVU FORD FIESTU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 24 Veljača 2009
Image

Vozili smo novu Ford Fiestu na relaciji Zagreb – Novi Vinodolski – Zagreb i pri tom smo se uvjerili u sve prednosti novog Fordovog aduta u klasi malih automobila. Službena prezentacija za novinare označila je i početak prodaje u Hrvatskoj, pa se osnovni model Ford Fiesta 1,25 sa paketom opreme Ambiente i karoserijom sa troja vrata prodaje po cijeni od 10.313 eura. Doplat5a za karoseriju sa petora vrata je 340 eura.
Zadnja Promjena ( Utorak, 31 Oľujak 2009 )
Opširnije...
 
OPEL INSIGNIA U HRVATSKOJ OD 23.140 EURA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 03 Veljača 2009

Image
- Insignia europski automobil 2009. godine, CROAUTO 2009
- 9 motora, 4 paketa opreme, osnovna cijena 23.140 eura
- 5 benzinskih i 4 dizelska motora
- Inovacije: FlexRide, Prilagodljivi 4x4, sjedalo, svjetla, Opel Eye
- 5 Euro NCAP zvjezdica

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 16 Veljača 2009 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 26 - 30 od 55
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL