Auto Portal - Za volanom
Za volanom
VOZILI SMO NOVI VW GOLF 6. GENERACIJE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 18 Siječanj 2009

Image

Vozili smo novu 6. generaciju legendarnog VW Golfa na sunčanom Hvaru. Uske i zavojite ceste sa neravnim asfaltom bile su odličan test poligon za najnoviji adut iz Wolfsburga. Već i ptice na grani znaju da je prva generacija Golfa bila začetnik kompaktne klase koja se još naziva i A segment, a najčešće se spominje kao 'Golf' klasa, što samo za sebi dovoljno govori o važnosti Golfa koji je postao etalon s kojim se uspoređuju vrijednosti ostale konkurencije.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 01 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
NOVA TOYOTA AVENSIS TREĆE GENERACIJE U HRVATSKOJ PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 17 Siječanj 2009

Image

Vozili smo novu treću generaciju Toyote Avensis na hrvatskoj prezentaciji na relaciji Zagreb-Split-Zagreb. Dizajnirana, konstruirana i izrađena u Europi, nova Toyota Avensis je doživjela svjetsku premijeru na ovogodišnjem Pariškom salonu automobila. Izrađen na uspjehu prethodna dva modela, novi Avensis izražava atletski i uglađeni dizajn, dajući snažan i dinamičan karakter automobilu. Uz snažnije i čišće motore, novi Avensis emitira manje CO2, troši manje goriva i nudi poboljšanu kvalitetu i unaprijeđenu razinu opreme. Prvi put predstavljen u Europi krajem 1997., u zadnjih 10 godina Avensisov udio na tržištu je porastao sa 6% na 8%, te je postao jedan od ključnih igrača u europskom D-segmentu. Toyota očekuje da će najnovija treća generacija ovog modela nastaviti pojačavati ovu ulogu.

Zadnja Promjena ( Petak, 06 Veljača 2009 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO GM HYDROGEN 3 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 31 Prosinac 2008

Image

U Torinu smo vozili Zafiru na vodikov pogon, preko gorivnih ćelija - GM HydroGen 3. To nije novitet, jer je Opelovi čelnici na specijalnim prezentacijama prikazuju već godinama. Prvi put je prikazana 2003. i otada je neprestano dorađuju. Ovo je treći put da se družimo s ovim automobilom, no nakon kraćih promocijskih vožnji na salonima u Frankfurtu i Ženevi, došlo je vrijeme za ozbiljniju testnu vožnju. Odmah najvažnije: da nije šareno obojana, Zafira se ne bi razlikovala od običnog modela prve generacije koji se proizvodio do 2005. Unutrašnjost je također neizmijenjena - jedino je na lijevom instrumentu oznaka za kilovate, umjesto okretaja.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 05 Siječanj 2009 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO NOVU HONDA JAZZ PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 12 Prosinac 2008

Image

Vozili smo novi Hondin adut Jazz na dvodnevnoj hrvatskoj prezentaciji u Istri na potezu od Novigrada do Buja. Generalni uvoznik za automobile i motocikle marke Honda u Republici Hrvatskoj, tvrtka Ruting d.o.o. omogućila je zanimljiv itinerer za vožnju tijekom kojeg smo mogli upoznati sve prednosti novog modela Jazz. Honda je izvela čak više od tisuću promjena u odnosu na prethodni model Jazza. Zadržan je koncept prijašnjeg Jazza sa spremnikom goriva smještenim u središnjem dijelu vozila i ‘ Čarobnim Sjedalima’ koje su joj omogućili svjetski priznatu fleksibilnost interijera. Najbolja karakteristika Jazza je zadržana, a to je prostrana kabina koja veličinom konkurira vozilima srednje klase. Honda Jazz prodana je u čitavom svijetu u više od dva milijuna komada od njezinog prvog dolaska na tržište 2001. godine. Karoserija s malo većom kabinom ‘prema naprijed’ donosi bolju preglednost što znači da je Honda Jazz još prostranija, što se najbolje vidi na prostoru za noge na stražnjoj klupi i naročito na prtljažnom prostoru. ‘Čarobna Sjedala’ se sada preklapaju jednim jednostavnim pokretom, a njihova univerzalnost je sada nadopunjena s novim dvostrukim prtljažnikom unutar prostora za prtljagu.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 29 Prosinac 2008 )
Opširnije...
 
HYUNDAI i20 U HRVATSKOJ VEĆ OD 10.740 EURA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 08 Prosinac 2008

Image

Službenom prezentacijom za novinare počela je prodaja novog automobila Hyundai i20 u Hrvatskoj. Dizajn Hyundai i20 oblikovan je u tipičnom dizajnu automobila cijele nove linije označene malim slovom 'i', a koji već imaju automobili i10 i i30. Kao i cijelu 'i' gamu, tako i novi i20 dizajnirao je Hyundai dizajn centar sa sjedištem u Rüsselsheim u Njemačkoj. To znači da je ovaj automobil prvenstveno dizajniran za europsko tržište i prema ukusu europskih vozača.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 18 Prosinac 2008 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 35 od 55
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL