Auto Portal - Za volanom
Za volanom
AUDI DRIVING EXPERIENCE NA GROBNIKU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 20 Studeni 2008

Image

Tvrtka PZ Auto, kao generalni uvoznik marke Audi za Republiku Hrvatsku, organizirala je događaj ‘Audi driving experience’ na trkalištu Grobnik koji je trajao punih 11 dana. Osim automobilskih novinara čast da sudjeluju u ovom inače jednodnevnom programu imali su VIP kupci, kao i svi dealeri Audijevih automobila u Hrvatskoj. ‘Audi driving experience’ je tvornički Audijev program za sigurnu i iskusnu vožnju koji se odvija u više oblika od onog nazvanog ‘on road’ do onog ‘off road’, a mi smo imali čast i priliku sudjelovati na asfaltnom dijelu treninga Audi driving experience na našem jedinom pravom trkalištu na Grobniku.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 24 Studeni 2008 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO NOVI KIA SPORTAGE U HRVATSKOJ PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 20 Listopad 2008

Image

FACELIFT VANJŠTINE
Obnovljeni Sportage u novu modelnu godinu ulazi s ljepšom motornom maskom, elegantnijim svjetlima, branicima u boji karoserije, kvalitetnijim alu naplatcima i novim izborom boja karoserije. Četverokutne ispušne cijevi, širi rubovi kotača, veća vanjska osvrtna zrcala i nove ukrasne letvice samo su neki od detalja obnovljene vanjštine Kijinog terenca.

Zadnja Promjena ( Petak, 24 Listopad 2008 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO TRABANT ELEKTRO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 29 Rujan 2008

Image
Električni Trabant izvana se ne razlikuje od originalne dvotaktne verzije

Dvotaktni Trabant koji projuri pored vas, a koji ne čujete, koji ne smrdi po spaljenom ulju i iza kojeg ne ostaje plavi oblak dima mogao bi vas iznenaditi ako se nađete na ulicama Zagreba. Ne, nije to opis kadra iz znanstveno-fantastičnog filma, ne radi se ni o novom Trabantu koji se planira ponovno proizvoditi, to je odista stari dobri Trabant, mali automobil s ‚kartonskom’ karoserijom. Spomenuti Trabant ne pokreće smrdljv i ekološki štetan dvotaktni motor, već je ovaj Trabi pravi ekološki čistunac koji uopće ne zagađuje okoliš, jer ga pokreće elektromotor koji se napaja strujom iz ugrađenih akumulatora. Ovo čudo tehnike nastalo je relativno jednostavno i jeftino u garaži dipl. ing Romana Sajka iz Zagreba. Odlučili smo se provozati u Trabantu Elektro, ali prvo da opišemo kako je električni Trabant nastao.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 27 Listopad 2008 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO PEUGEOT 308 SW PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 15 Rujan 2008

Image

Godinu dana poslije početka prodaje na hrvatskom tržištu novog automobila Peugeota 308 u prodaju je došla i njegova karavanska inačica Peugeot 308 SW. Novi model 308 SW vozili smo po zavojitim cestama otoka Raba, te na relaciji Rab – Zagreb koristeći otvorenu cestu zavojite Jadranske magistrale, te brzu autocestu do Zagreba.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 17 Rujan 2008 )
Opširnije...
 
VOZILI SMO PEUGEOT 407 REDIZAJN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 12 Rujan 2008

Image

Limuzina Peugeot 407 sa četvora vrata prvi put je javnosti predstavljena na Salonu automobila u Ženevi 2004. godine. Samo nekoliko mjeseci nakon početka prodaje limuzine kupcima je na raspolaganju bila i karavanska verzija Peugeot 407 SW. Peugeot 407 limuzinu možemo najjednostavnije opisati kao obiteljsku limuzinu, a karavan Peugeot 407 SW kao funkcionalno vozilo za prijevoz više prtljage ili tereta. U međuvremenu je u veljači 2006. godine počela i prodaja kupe verzije (Coupe) linije 407.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 15 Rujan 2008 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 36 - 40 od 55
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL